fbpx

Disklejmer

  • Materijal na našem sajtu namenjen je prvenstveno psihološki zdravim ljudima koji žele da bolje upoznaju sebe i nauče kako da održe i unaprede svoje mentalno blagostanje. Sadržaj je i za one koji se bave stresnim zanimanjima, žele da imaju bolju ravnotežu između posla i privatnog života, da budu uspešniji u poslu i zadovoljniji u životu.
  • Informacije predstavljene na sajtu ne mogu zameniti stručnu pomoć, farmakologiju i psihoterapiju. Ako patite od bilo kakvog psihičkog poremećaja, obavezno potražite lekarski savet ili usluge psihoterapeuta. Ako ste već na terapiji lekovima ili psihoterapiji, nemojte sami menjati terapiju bez konsultacije sa lekarom ili psihoterapeutom.
  • Ne tvrdimo da su metode predstavljene na našoj veb stranici jedini koristan pristup za pravilnu mentalnu negu. Verujemo da treba da pronađete metod koji najbolje odgovara vašoj prirodi i koji pozitivno utiče na vaše mentalno blagostanje.
  • Za sve studije slučaja koje smo naveli na našoj veb stranici, dobili smo odobrenje naših klijenata za objavljivanje. Pored toga, biografije klijenata su modifikovane kako bi se zaštitio njihov identitet.